Настає вирішальний період війни в Україні, – Буданов

1911 0
Кирило Буданов певен, що Україна звільнить всі окуповані території.
Фото: Пресслужба ГУР МО

Фото: Пресслужба ГУР МО

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов обговорив із предстоятелем Православної церкви України, митрополитом Київським і всієї України Епіфанієм, поточні події війни, визволення з полону наших воїнів та перспективи повного звільнення. Під час зустрічі Буданов заявив, що настає вирішальний період війни в Україні. 

«Настає вирішальний період війни. Нам потрібна допомога кожного українця і Боже благословення. Певен, що Україна здобуде повну перемогу над ворогом та звільнить всі окуповані землі», – наголосив Буданов. 

Також під час зустрічі митрополит нагородив Кирила Буданова орденом святого великомученика Юрія Переможця. Ще три офіцери ГУР МО, які були на зустрічі, отримали ордени архистратига Михаїла. Митрополит відзначив величезне значення національної єдності і подякував українським захисникам, які наближають перемогу. 

Нагадаємо, що керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов вважає, що звільнення Херсона, найімовірніше, триватиме до кінця листопада.   

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!