У Львові планують відкрити для проїзду вулицю Яворницького, яку ремонтували з лютого

1103 0
Вулицю Яворницького перекрили для руху транспорту ще 1 лютого.
Умовне фото

Умовне фото

У Львові наступного тижня планують відкрити для руху транспорту вулицю Яворницького, ремонт якої триває ще з 1 лютого. Про це під час засідання засідання міської комісії з безпеки дорожнього руху повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

«Ми вже завершуємо роботи. Наступного тижня плануємо відкрити вулицю», – сказала вона.

У коментарі Tvoemisto.tv у пресслужбі ЛМР 15 листопада повідомили, що на вулиці Яворницького вже завершили ремонт дороги. Наразі на ділянці ситуативне обмеження руху. На цій вулиці ще потрібно встановити дорожні знаки, освітлення та дооблаштувати благоустрій. 

Нагадаємо, що вулицю Яворницького перекрили 1 лютого від будинку №8 до вул. Караджича. На вулиці планували замінити всі мережі та постелити нове дорожнє покриття, облаштувати тротуари, паркомісця, озеленення. На дорозі хотіли постелити асфальтобетон, а тротуари і паркомісця замостити плиткою ФЕМ. Станом на березень на ділянці від будинку №8 замінили водопровід і дощову каналізацію.

Читайте також: Проїзну частину вулиці Яворницького перекрили для проїзду

Роботи виконує підрядна організація ТзОВ «Вельт Капітал». У березні на ділянці від будинку №8 вже замінили водопровід і дощову каналізацію.

Загальна вартість робіт становить 34,4 млн грн. Проєкт розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку».

Згідно з даними системи Youcontrol, «Вельт Капітал» зареєстроване у 2016 році. Засновницею та директоркою компанії є Тетяна Павленко. У Львові компанія, наприклад, вже ремонтувала вулицю Корнякта, Ботанічнусобор Святого Юра, будувала новий корпус ліцею «Провесінь» та облаштувала громадський простір на Сосюри.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!