Наступного тижня Садовий збереться з депутатами. Що будуть вирішувати

2088 0
У Львові пройде сесія ЛМР, де мають розглянути понад 115 питань.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

В четвер, 28 вересня, депутати Львівської міської ради зберуться на пленарне засідання. Відповідне розпорядження міського голови Андрія Садового оприлюднили на сайті ЛМР. 

Загалом на сесії мають розглянути понад 115 питань. Серед них: розгляд електронної петиції щодо заборони висотної забудови в районі Під Голоском; завтердження Концепції розвитку велосипедного транспорту на території Львівської міської територіальної громади до 2033 року; розроблення детального плану території у районі вул. І. Франка, вул. Уласа Самчука; внесення змін до бюджету тощо. 

Крім того, депутати розглянуть питання щодо визначення управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради спеціально уповноваженим органом містобудування та архітектури. Зауважимо, минулого тижня, 15 вересня, Львівська районна рада скликала позачергову сесію, на якій мала розглянути питання про делегування Львівській районній військовій адміністрації повноважень у сфері містобудування та архітектури. Згодом на сайті райради з'явилося повідомлення, що 16 позачергова сесія не відбулась у звязку з відсутністю кворуму. Як повідомляв заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач, у громади Львова повноваження у сфері містобудування намагаються «віджати», а схему планують провернути руками Львівської районної ради, на депутатів якої чиниться безпрецедентний тиск для прийняття незаконного рішення.

Загальний зміст питань: 

Повністю з порядком денним можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, що попереднє пленарне засідання сесії ЛМР відбулося місяць тому, 23 серпня. Тоді депутати розглянули понад 260 питань. 

Софія Шавранська

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!