Наступного тижня у Львові планують відкрити для проїзду частину вулиці Шевченка

7381 0
Йдеться про відтинок від вул. Єрошенка до вул. Залізничної.
Фото: Дар

Фото: Дар'я Кучер

Наступного тижня у Львові планують після ремонту відкрити для проїзду частину вулиці Шевченка. Йдеться про відтинок від вул. Єрошенка до вул. Залізничної. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

«Плануємо відкривати цей відрізок наступного тижня. Можливо, 15 червня. Там вже проведені роботи, проїжджа частина вже дає можливість рухатися транспорту, тому можемо її відкривати», – каже він.

Читайте також: На якому етапі реконструкція вулиць Шевченка і Пилипа Орлика та коли їх завершать

Нагадаємо, що від початку воєнного стану в Україні усі підрядні організації призупинили виконання будівельних робіт, реконструкцій, капремонтів, які мали продовжитися, розпочатися чи завершитися на різних вулицях Львова. Однак на початку травня підрядник вирішив відновити ремонт вул. Шевченка. Там зроблено було вже 80% із запланованого у третьому етапі реконструкції вул. Шевченка – на ділянці від вул. Ярослава Мудрого до вул. Залізничної. Вартість робіт становить 186,6 млн грн. Їх проводить ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

Попередні два етапи реконструкції цієї вулиці завершили, роботи на ділянці від вул. Хорватська до вул. Ярослава Мудрого виконали за 58,8 млн грн, а першу частину реконструкції вулиці Шевченка, квазі-кільце на Залізничній та Левандівській, відкрили 13 серпня 2020 року, цю ділянку відремонтували за майже 90 мільйонів гривень.
 
Вікторія Савіцька

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!