«Найгірше ще попереду». Макрон після розмови з Путіним щодо України

7626 0
Президент Франції вважає, що Путін хоче захопити всю Україну.

Після розмови з главою РФ Володимиром Путіним президент Франції Еммануель Макрон сказав, що Путін прагне захопити всю Україну, і що «найгірше ще попереду». Про це заявили у Єлисейському палаці за підсумками переговорів Макрона і Путіна, пише «Європейська правда».

Читайте також: «Сядь зі мною, поговори, чого ти боїшся?», – Зеленський до Путіна

Російський президент висловив Макрону велику рішучість продовжувати наступ з метою «взяти під контроль» всю країну. Він заявив французького главу, що операція російської армії розвивається за планом Москви. Далі ситуація буде загострюватися, якщо українці не приймуть його умови.

«Президент Макрон очікує, що найгірше ще попереду, враховуючи те, що сказав йому президент Путін», – повідомили у Єлисейському палаці.

Окупанти заявили, що Путін виклав Макрону російські умови – це «насамперед демілітаризація та нейтральний статус України, щоб із її території ніколи не було загрози для Росії».

Крім того, Путін також сказав Макрону, що інформація про ракетні обстріли Києва є неправдивою.

Нагадаємо, що президент Росії Володимир Путін сказав, що припинення війни проти України можливе тоді, коли будуть виконані його умови. За словами Путіна, врегулювання ситуації в Україні можливе лише, якщо будуть безумовно враховані «законні інтереси Росії у сфері безпеки». Зокрема, йдеться про три умови:

  • визнання російського суверенітету над Кримом;
  • вирішення завдань щодо демілітаризації та денацифікації української держави;
  • забезпечення нейтрального статусу України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!