Політична реклама

Найкраще запивати їжу вином, - дієтологи

1313 0
Відомо, що медики не рекомендують запивати їжу. Але якщо ж ви все ж не можете втриматися, дієтологи рекомендують у такому випадку робити це правильно. Головне — обрати правильний напій.

У списку їх рекомендацій виявилося вино. Гарний обід або вечерю не завадить запити келихом доброго вина, адже воно дуже добре стимулює травний секрет.

А ось соки і газовані напої краще залишить на потім. Ними не рекомендується запивати білкову їжу. Таке поєднання може викликати дисбактеріоз. Склянку соку можна випити перед прийомом їжі для стимуляції травного процесу.

Холодними напоями не рекомендується запивати холодні страви. Вони посилюють перистальтику, тому їжа не встигає правильно перетравитися. Швидко виникає знову відчуття голоду.

Запивати їжу чаєм — шкідлива звичка. Таніни, які в ньому містяться, погіршують чутливість шлунка та кишечника до харчових речовин, тому організм не отримує необхідних вітамінів.

Кисломолочні продукти поєднуються практично з будь-якою їжею, але варто пам'ятати, що в будь-якому випадку це додаткові калорії та жири.

Джерело: vkurse.ua

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!