Найкращі львівські школи за результатами НМТ. Рейтинг

8806 0
Очолив рейтинг Львівський фізико-математичний ліцей при ЛНУ.
Фото: Creativeart/Freepik.com

Фото: Creativeart/Freepik.com

У двадцятку найкращих увійшли чотири львівські школи, а до ТОП-200 шкіл України за результатами НМТ увійшло 46 навчальних закладів Львівщини. Відповідний рейтинг склав інформаційний освітній ресурс «Освіта.ua».

Львівський фізико-математичний ліцей при ЛНУ очолив рейтинг шкіл України за результатами НМТ у 2023 році. Цьогорічний рейтинг ліцею – 157,5 балів.

Також до двадцятки лідерів увійшли Львівська академічна гімназія при Національному університеті «Львівська політехніка», львівськая гімназі «Євшан» і класична гімназія при Львівському національному університеті імені Івана Франка.

Читайте також: Що зміниться в школах Львівщини. Інтерв’ю з головним освітянином Олегом Паскою

Загалом до двохсот найкращих шкіл України у 2023 році увішли 46 шкіл зі Львівщини: з них 30 шкіл зі Львова та 16 навчальних закладів області. Повний рейтинг львівських шкіл можна переглянути тут.

Нагадаємо, що Львівська область посіла перше місце у рейтингу за результатами НМТ серед областей України.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!