Не той «Електрон» і фейковий телеграм-канал. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

1409 0
Tvoemisto.tv відновлює рубрику, в якій ми інформуватимемо наших читачів про свої помилки.
ілюстративне фото: indiafilings.com

ілюстративне фото: indiafilings.com

Минулого тижня у суботу, 15 січня, Tvoemisto.tv інформувало читачів про те, що Ryanair скасував рейси у чотирьох напрямках зі Львова. При цьому послалися на телеграм-канал авіакомпанії. Однак, як вдалося з’ясувати, авіакомпанія не має офіційного телеграм каналу в Україні. Новина була опублікована спершу на сайті Lowcostavia.com.ua, що і є джерелом інформації, звідки неофіційний телеграм-канал взяв перелік рейсів та видав за свій.

17 січня Tvoemisto.tv розповідало про рекордну кількість дітей із коронавірусом у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні ОХМАТДИТ. Так, у Covid-зоні перебуває 66 маленьких пацієнтів, що є найбільшим показником за весь час пандемії. При цьому спочатку на Фейсбуку медзакладу зазначили, що найменшому пацієнту 3 місяці, а пізніше виправили на 24 дні.

Читайте також: Зникла дівчина та журналістка The Washington Post. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

Також вчора Tvoemisto.tv повідомляло, що у Львові призупинили прийом документів для охочих отримати польську візу. Утім, як уточнили у коментарі в Генеральному консульстві Польщі у Львові сьогодні, йдеться лише про припинення прийому документів через посередника, тобто через візовий центр. Зараз заявки приймають безпосередньо через стандартну польську систему e-konsulat. Це можна зробити безкоштовно за наявності вільних дат.

Учора, 17 січня, близько 18:30 на просп. Червоної Калини біля Верхнього Шувару сталося загоряння у вагоні трамвая №1165. Вогонь виник через потрапляння вологи в елементи високовольтного містка. Tvoemisto.tv помилково проілюструвало його фотографією нового трамваю «Електрон», проте за кілька хвилин змінило її.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!