Netflix запустив українську версію сайту

956 0
Сервіс також почав вести офіційну сторінку Facebook українською.

Відеосервіс Netflix запустив в Україні версію сайту з інтерфейсом українською мовою та почав вести офіційну сторінку у Facebook. Про це пише НВ.

«Майже через шість років після запуску англомовного сервісу в Україні ми раді запропонувати нашим глядачам сервіс повністю українською мовою», – йдеться у повідомленні.

Фільми й серіали на платформі будуть доступні з дубляжем українською, а не лише з субтитрами. Українська мова стала однією з більш як 30 мов, якими Netflix доступний у світі.

Компанія також пропонує підтримку користувачів українською мовою у форматі чату та голосового зв’язку через додаток з 15:00 до 23:00 за київським часом щодня.

Довідково

Netflix – це стрімінговий сервіс по підписці, який дозволяє дивитися фільми та серіали без реклами на підключеному до інтернету пристрої.

Ви також можете завантажувати фільми і серіали на пристрої iOS, Android і Windows 10 і дивитися їх без підключення до інтернету.

Netflix запустили в Україні у 2016 році.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!