Нетверезий водій у Львові отримав за ніч 8 протоколів

2787 0
Чотири протоколи були складені патрульними за ДТП.
фото: ogo.ua

фото: ogo.ua

Під час нічної зміни патрульні отримали виклик від мешканки будинку на вулиці Нечуя-Левицького, під вікнами якої автомобіль Ford Focus наїхав на дорожній знак. Водій втік з місця пригоди, повідомляє Патрульна поліція у Львівській області на своїй сторінці у Facebook.

Патрульні побачили цей автомобіль далі по вулиці, а біля нього водія. Виявилося, що він знову потрапив у ДТП – в’їхав у дорожні стовпці. Водій був в очевидному стані алкогольного сп’яніння. На тій же вулиці він ще вдарив Audi 80, а потім BMW X5 і покинув обидва місця пригоди. Перевірка на пристрої драгер показала результат 2 проміле. Патрульні склали на чоловіка 8 протоколів: 4 – за скоєні ДТП, 3 – за залишення місця дорожньо-транспортних пригод, та ще 1 – за керування транспортним засобом в нетверезому стані.

Нагадаємо, у Львові стартував масштабний інформаційно-просвітницький проект із безпеки дорожнього руху. Серед заходів, що мають збільшити безпеку львівських доріг - навчання та флешмоби серед школярів, тренінги для водіїв, просвітницьку кампанію в медіа, соціологічне дослідження, серію публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху,.

Організатори проекту «Безпечні дороги» – медіа-хаб «Твоє місто», соціальна ініціатива Української греко-католицької церкви «Хтось не зробить», у співпраці з кафедрою соціології «Львівської політехніки», організацією Rotary Lviv International, Патрульною поліцією Львоваза підтримки мережі магазинів Вухо.ком та ексклюзивного партнера – компанії Aria Group(офіційний дилер BMW, Volkswagen, Nissan, Honda, Seat).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!