Українці від сьогодні можуть подорожувати до Нідерландів

1844 0
Від сьогодні можна подорожувати без сертифікатів про вакцинацію або негативних ПЛР-тестів.
Фото: depositphotos

Фото: depositphotos

Влада Нідерландів вирішила відкрити кордон для українців від 09.00 сьогодні, 22 липня. Про це повідомив у Twitter міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

«Повноцінний безвіз, як у старі-добрі часи», ‒ повідомив міністр. 

Читайте також: Бельгія відкрила кордони для українців

За даними, які опублікувала пресслужба МЗС, поїздки в Нідерланди будуть можливі для українців із будь-якою метою без обмежень і без сертифікатів про вакцинацію від коронавірусу або негативних ПЛР-тестів.

Читайте також: Латвія, Естонія і Литва відкрили кордони для українців

Перед реєстрацією на рейс до Нідерландів авіакомпанії дають пасажирам форму про стан здоров'я, яку потрібно заповнити та пред'явити перед посадкою на рейс. Якщо на одне із запитань форми буде дана відповідь "так", авіакомпанія не зможе пустити пасажира на борт, підкреслюють у МЗС.

Нагадаємо, що в'їзд українцям дозволила також влада Латвії та Естонії без тесту та самоізоляції, а до Литви без ізоляції зможуть потрапити лише вакциновані туристи. 

 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!