Німеччина скликає термінове засідання G7

1903 0
Зеленський долучиться до онлайн засідання і розповість про теракти рф.
Фото: ВВС

Фото: ВВС

Німеччина скликає термінове засідання G7. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський. 

«Домовилися з Олафом Шольцем, канцлером Німеччини, яка головує у G7, про скликання термінового засідання групи. Заплановано мій виступ, у якому розповім про теракти рф. Також обговорили посилення тиску на росію та допомогу у відновленні пошкодженої інфраструктури», – написав він.

Читайте також: 15 ракет атакували Львівську область, – Козицький

Зазначимо, росія з самого ранку 10 жовтня завдала ракетних ударів по всій території України. Вибухи пролунали у Львові, Києві, Дніпрі, Івано-Франківську, Харкові, на Житомирщині, в Одесі, Хмельницькому. 

Зокрема, на Львівщині та у Львові зафіксували вибухи на об’єктах критичної інфраструктури. 

Антоніна Костик

____________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!