У Львові були удари по енергетичній інфраструктурі

5294 0
Частина міста без електроенергії. Не працює третина світлофорів.

На Львівщині та у Львові зафіксували вибухи на об’єктах критичної інфраструктури. Відповідні служби виїхали на місце. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

За його словами, через відсутність електроенергії тимчасово призупинено роботу міських ТЕЦ. Наразі гаряча вода не подається. Запустили резервні електрогенератори на кількох насосних станціях, щоб відновити водопостачання до міста.

Читайте також: У Львові та області лунають вибухи. Оновлено

Частина міста без електроенергії. Не працює третина світлофорів. Після завершення тривоги на складних перехрестях працюватимуть регулювальники.

Як зазначав голова Львівської ОВА Максим Козицький, на Львівищині зафіксували удари по об‘єктах енергетичної інфраструктури Львівської області. Більше інформації згодом. 

Нагадаємо, що у Львові та області триває повітярна тривога. Голова Львівської ОВА повідомляв про роботу ППО. Також в місті було чутно декілька вибухів. 

 
Софія Шавранська
________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
 
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!