Німецький Вюрцбург став містом-побратимом Львова

1140 0
Мери обох міст підписали угоду про співпрацю.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Німецьке місто Вюрцбург офіційно став 19 містом-побратимом Львова. Мер Львова Андрій Садовий та мер Вюрцбурга Крістіан Шухардт у міській Ратуші підписали угоду про співпрацю.

Джерело: пресслужба ЛМР

«Сьогодні маємо честь укласти партнерство між нашими двома містами. Унікальність цього моменту є в тому, що не маючи жодного партнерства, наші колеги помагали нам достатньо багато. Сьогодні наша співпраця переходить у новий юридичний аспект, але вона буде такою, якою ви будете наповнювати її своєю участю і роботою»,– зазначив мер Львова.

Окрім того, Крістіан Шухардт залишив запис у Книзі почесних гостей міста Львова: «Для нас є сьогодні історичний день, тому що два міста – Львів і Вюрцбург  уклали партнерство в ім’я миру і для людей».

Зазначимо, що Львів має 19 міст-партнерів у різних країнах світу.  Це Баня-Лука, Будапешт, Вільнюс, Вінніпег, Вроцлав, Краків, Кутаїсі, Лодзь, Люблін, Перемишль, Пловдів, Рішон Ле-Ціон, Рочдейл, Ряшів, Тбілісі, Фрайбург, Ченду, Канни та Вюрцбург.

Нагадаємо, що Німеччина збільшить кількість танків Leopard 2, що передадуть Україні. Замість обіцяних 14, німецькі союзники доставлять в Україну 18 танків.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!