«Нова пошта» викуплятиме і доставлятиме товари зі США

4427 2
«Нова пошта» запустила сервіс NP Shopping. Тепер компанія доставлятиме посилки зі США. Сервіс працює за принципом «Лінк з клієнта — посилка з Нової пошти».
фото: www.liveinternet.ru, uk.fedoriv.com

фото: www.liveinternet.ru, uk.fedoriv.com

Щоби отримати товар, користувачеві потрібно вибрати його на сайтах, які підтримує NP Shopping, і ввести про нього дані в український сервіс. Далі всю роботу бере на себе «Нова пошта», а користувач лише оплачує витрати. Про це повідомляє AIN.UA з посиланням на компанію.

Доставка товару в будь-який куточок України обійдеться користувачам сервісу в 5,8 долара за кілограм. Мінімальна вартість доставки через NP Shopping становитиме 2,9 дол. за товари вагою до 500 г.

Крім вартості товару, вартості доставки по США та податків, клієнт також має сплатити 7% від вартості усього замовлення «Новій пошті». Це — ціна за послугу «Викуп».

Читайте також: Українці створили унікальний еко-будинок за допомогою 3D-принтера. Фото

Доставляти товари зі Штатів у компанії обіцяють протягом 5 днів. Їх пересування можна буде відстежувати на сайті.

Оплатити замовлення можна онлайн — в особистому кабінеті на сайті NP Shopping, або готівкою у відділенні чи кур’єрові.

Замовлення «Нова пошта» обіцяє страхувати. У разі втрати посилки або її пошкодженні, компанія планує повертати вартість посилок. 

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
22 Серпня, 2016 11:59
Андрей ЛІНК З ВАС — ПОСИЛКА З НАС))) Не пользуйтесь их услугами! Два моих заказа на сайте npshopping.com #57A1AC3DEA55B и #579FAA8E551F9 были выкуплены аж 02.08 и 03.08. С 13.08 два раза звонил на горячую линию и три раза писал на обратную связь на двух сайтах. Горячая линия отвечает: "это не мы ответственны, это другие менеджеры и они с вами свяжутся", и не могут связаться уже 6 дней. Обратная связь на двух сайтах не отвечает вообще. Сегодня мне опять сказали: ждите, с вами свяжутся. Причем не ответили в течении какого срока. Девушка не уверена даже что в течении недели свяжутся. А я уже неделю жду ответа!
update: Да, "ответ" получил: "Заказ по номерам #57A1AC3DEA55B и
#579FAA8E551F9 выкуплен из интернет-магазина. В ближайшее время будет создана накладная на доставку груза из интернет-магазина в склад NPsopping." ---- они это еще 3 августа должны были сделать!
4 Серпня, 2016 09:17
Обменка Харьков Обмен доллара в Харькове [***]s://obmenka.kharkov.ua Лучший курс!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!