«Нова пошта» змінила тарифи. Скільки доведеться платити

5994 0
Компанія розширила перелік послуг, додавши, зокрема, доставку документів.
Фото: novaposhta.ua

Фото: novaposhta.ua

Із початку нового 2022 року група компаній «Нова пошта», що надає логістичні послуги юридичним та фізичним особам, змінила тарифи. Про свої нововведення повідомила «Нова пошта».

Віднині вартість доставки відправлень розраховуватиметься в залежності від пунктів призначення за трьома новими тарифними зонами:

  • по місту та його передмісті
  • між містами України
  • з/до селища міського типу чи села.

 

При доставці в межах міста та його передмістя вводять три тарифи за вагою посилок. Маленька – до 2 кг, середня – до 10 кг, велика – до 30 кг.

Читайте також: НБУ хоче зобов'язати банки повертати клієнтам кошти, зняті шахраями

Вартість посилок популярних габаритів зміниться. Наприклад, посилки до 2 кг зараз коштують 45, а коштуватимуть 40 грн. Посилки вагою до 30 кг коштують 100, а коштуватимуть 80 грн. Причому до ціни вже входитиме комісія за оголошену вартість до 1000 грн.

Також компанія запровадила нову послугу з доставки документів за 40 гривень. Ціна буде фіксованою на весь рік, а до її вартості вже включено картонний конверт.

Із 1 січня компанія змінила і тарифікацію на доставку та забір посилок кур'єром з адреси. Тепер при замовленні послуг кур'єра вага відправки не має значення. За будь-яку посилку до 30 кг буде фіксована вартість +30 гривень, а для відправлень понад 30 кг буде +90 грн за кожні 100 кг.

Читайте також: У львівському аеропорту роблять ставку на вантажні перевезення

Також доставка кожної посилки до експрес-накладної з кількома місцями тарифікуватиметься по-новому. Оцінюватиметься кожна посилка за окремим тарифом: посилка з максимальною вагою – за базовим тарифом, решта – за зниженим. Крім того, «Нова пошта» продовжила акційний тариф на доставку до поштоматів за 35 гривень, а також післяплату без комісії на перший квартал 2022 року. З 1 квітня вартість доставки до пошти буде 45 грн..

Змінюється і тариф за доставку, коли покупці одразу після огляду у відділенні хочуть повернути посилку з невідповідним товаром. З початку року це коштуватиме 15 грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!