На якому етапі будівництво стрілецького тиру біля Львова

2384 0
На останній сесії ЛМР депутати затвердили детальний план територій майбутнього стрілецького тиру.
Фото: візуалізація проєкту переможця

Фото: візуалізація проєкту переможця

На останній сесії Львівської міськради, яка відбулась 8 лютого, депутати затвердили детальний план територій майбутного стрілецького тиру у Великих Грибовичах. Про це повідомила пресслужба департаменту містобудування ЛМР. 

Окрім того, на виконкомі міськради надали дозвіл на розробку проєктно-кошторисної документації, замовником якої є ЛКП «Спортресурс». Завершити її планують наприкінці цьогорічного літа. 

«Переможець архітектурного конкурсу, який місто провело ще у 2022 році, має запропонувати ескізний проєкт та проєктно-кошторисну документацію на будівництво стрілецького тиру. А після оформлення документів на землю вирішуватимуть питання щодо першої черги будівництва», – йдеться у повідомленні. 

Стрільбище у Великих Грибовичах передбачає велику кількість стрілецьких дистанцій на 25, 50, 100, 300 та 600 метрів, закритих та напівзакритих тирів, полів для спортивного пейнтболу та страйкболу, стендів для дробової стрільби, компакт-спортингу та полів для стрільби з лука. Окрім того, там планують адмінбудівлю з навчальними приміщеннями, кімнатами для стрільців, спеціалізованими магазинами, адміністративними та допоміжними приміщеннями. 

Нагадаємо, що у 2022 року у Львові завершився Всеукраїнський архітектурний конкурс, на якому визначили переможця на найкращий проєкт стрілецького тиру та стрільбища у Великих Грибовичах.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!