Як львів'яни можуть подати показники лічильника. Нові правила

20643 0
Це викликано переходом АТ «Львівгаз» під управління НАК «Нафтогаз».
Фото умовне

Фото умовне

Після переходу АТ «Львівгаз» в управління групи НАК «Нафтогаз» змінилися деякі правила подачі показань. Зокрема, інформація про фактично спожиті обсяги газу тепер прийматиметься вже від 28 липня і до 5 серпня. Також змінилися і ресурси для подачі показань. Про це повідомили у пресслужбі АТ «Львівгаз»

Як зазначили у повідомленні, тепер клієнтам Львівгазу допоможе зручний особистий кабінет на платформі my.gas.ua. При цьому, особовий рахунок залишився незмінним і складається з 10 цифр.

У випадку виникнення питань звертатися можна за такими номерами телефонів:

  • 066-300-2-888;

  • 098-300-2-888;

  • 093-300-2-888;

  • 057-708-01-87;

  • 056-747-76-35.

Читайте також: Як мешканцям Львівщини повернути переплату за газ. Роз'яснення

Нагадаємо що, Західне міжобласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України 8 травня розпочало розгляд справи проти «Оператора газорозподільної системи «Львівгаз». 


___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!