Новий алгоритм рекрутингу до лав ЗСУ. Що відомо

506 0
Новий алгоритм покликаний замінити застарілі підходи.
Фото: Львівський ТЦК та СП

Фото: Львівський ТЦК та СП

Міноборони України представило новий алгоритм рекрутингу до лав ЗСУ. Про це повідомила пресслужба відомства. 

Як вказали у повідомленні, він покликаний замінити застарілі підходи на зрозумілий механізм добровільного долучення до військової служби через центри рекрутингу та онлайн.

Нова система полягає у чотирьох кроках: 

  1. Вибір посади та військової частини – обрати вакантну посаду можна у рекрутингових центрах на базі ЦНАПів, онлайн-платформах, сайтах військових частин, окремих рекрутингових центрах, ТЦК та СП;

  2. Співбесіда та комунікація з військовою частиною – включає в себе співбесіду, перевірку фізичної готовності, психолого-діагностичне тестування;

  3. Оформлення у ТЦК та СП – йдеться про оформлення облікових даних, проходження ВЛК та професійного відбору, а також формування особової справи;

  4. Направлення для проходження військової служби – розрізняють кандидатів з та без досвіду. 

Читайте також: Як і кому у Львові виплачуватимуть 50 тисяч гривень за контракт із ДШВ чи морською піхотою

Що відомо про рекрутинговий центр у Львові

Минулого тижня у Львові відкрили перший в Україні центр рекрутингу української армії, де можна дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії в армії, поспілкуватися з представниками бригад та обрати бажану професію у війську. Центр працює на вулиці Костя Левицького, 67. Це пілотний проєкт Міністерства оборони і Львівської мерії. 

У центрі щодня працюють рекрутери, які надають інформацію щодо вакансій в армії, консультують і проводять профорієнтаційні тести, а також супроводжують весь процес до призначення на відповідну посаду в армії. Важливо, що центр не має відношення до структур ТЦК, а самі рекрутери не є військовослужбовцями. Тут не вручають повісток, а лише надають консультації.

Володимир Федорович

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!