На вулиці Кульпарківській облаштовують громадський простір. Фото

3494 0
Покриття дитячих майданчиків, яке вже замостили плиткою, обіцяють замінити на гумове.
фото назар притула

фото назар притула

У Франківському районі Львова на вулиці Кульпарківській, 141-143 до кінця вересня відкриють оновлений громадський простір. На цій території відремонтували дитячий майданчик, облагородили територію та облаштували відкритий кінотеатр.

Загалом ремонт цієї території тривав чотири роки. У 2014 році за 435 тис. гривень капітально відремонтували дорогу та тротуар біля будинку №143. У 2016 провели роботи на прибудинковій території будинку №141. Їхня вартість становила 1 млн 357 тис. гривень.

Читайте також: Хроніки перголи. Як живе громадський простір у Рясному-2

Уже цього року провели благоустрій на території дитячого майданчику. На це виділили 1 млн 251 тис. гривень. Ще за 50 тис. гривень тут висадили 5 платанів та озеленили територію.

«Все почалось у 2014 році, коли до нас звернулись мешканці, щоб ми відремонтували старий дитячий майданчик – так звану "фортецю", бо тут розпивали алкогольні напої. Після цього ми зайнялись облаштуванням громадського простору на території довкола. Встановили нові лавочки, дитячі атракціони, сміттєві урни, станцію ремонту велосипедів тощо», – зазначив голова Франківської райадміністрації Орест Тимчишин.

Читайте також: У військовому госпіталі облаштували громадський простір

До кінця вересня тут облаштують вуличне освітлення, питний фонтан, встановлять ще одну гойдалку та замінять покриття біля дитячий атракціонів на гумове. Загальна вартість робіт за ці чотири роки становить 3 млн 106 тис. гривень.

Нагадаємо, до кінця року у Львові капітально відремонтують сквер на вул. Заньковецької, з облаштування громадського простору позаду костелу святого Антонія.

Назар Притула


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!