Українські авіакомпанії офіційно призупинили всі рейси до кінця травня

1905 0
Рейси МАУ та SkyUp призупинили до 22 травня, МоторСіч – до 24, а WindRose – до 31 травня.
Фото: Nils Nedel / Unsplash

Фото: Nils Nedel / Unsplash

Українські авіакомпанії МАУ, SkyUp, WindRose та Мотор Січ офіційно повідомили про скасування власних рейсів у зв’язку з продовженням загальнонаціонального карантину. Про це повідомляє Lowcostavia.com.

Рейси МАУ та SkyUp призупинили до 22 травня, МоторСіч – до 24, а WindRose – до 31 травня.

Щодо відновлення Україною міжнародного сполучення, то наразі точні дати невідомі, а приблизну оцінку дав міністр закордонних справ.

«Ми дуже обережно влітку спробуємо розпочати внутрішнє авіасполучення. З міжнародним – складніше. Рішення залежатимуть не лише від нас. Скажу відразу, що протягом літа повноцінного міжнародного авіасполучення не буде. Як було колись – не буде», – каже Дмитро Кулеба.

Читайте також: Частину львівського аеропорту таки пропонують для концесії. Деталі

Додамо, що на час карантину, до 22 травня, в Україні призупинили всі авіаперевезення, крім спецрейсів для повернення українців з-за кордону. Раніше директорка Львівського аеропорту розповідала Tvoemisto.tv, що після завершення карантину і початку роботи аеропорту тут очікують, що відновиться лише 25% рейсів, що були раніше. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!