Політична реклама

Низькопідлоговий трамвай для Львова наразі тестують на заводі

1320 0
Низькопідлоговий трамвай, який сконструював «Електронтранс» для потреб Львова, наразі проходить заводські тестування, тож точно невідомо, коли він вийде на маршрут.

Про це розповів ZAXID.NET комерційний директор Львівелектронтранс Володимир Будзан.

Трамвай повністю зібраний, але існує методика випробувань, розроблена Науково-дослідним конструкторським інститутом міського господарства, і зараз по цій програмі трамвай проходить випробування.

На заводі мають перевірити електричні системи транспортного засобу, випробувати різні режими роботи. Якщо все буде коректно, трамвай випустять на колію, якщо ні – допрацьовуватимуть слабкі моменти.

За попередніми підрахунками, завершення заводських випробувань імовірне до кінця місяця, однак прогнозувати конкретну дату вказувати зарано.

Володимир Будзан запевнив, що наразі тестування не виявили жодних збоїв, однак не відповів прямо, скільки систем уже перевірено.

Завершальна стадія – гальмівні випробування. Їх проведуть серед ночі на закритій ділянці міської колії, щоб на шляху трамвая не було машин і пішоходів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!