Обстріли околиць Києва та евакуаційного поїзда. Головне за добу в столиці

3205 0
Зібрали айголовніші події доби у столиці України за 24 березня.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

За минулу добу, 24 березня, в Києві унаслідок потрапляння снаряду в приватному 2-поверховому будинку Оболонського району сталось загоряння покрівлі. Рятувальники оперативно його ліквідували. За попередньою інформацією, жертв та постраждалих не виявили.

Увечері вперше за місяць війни обстрілів зазнав потяг. Йдеться про евакуаційний рейс сполученням Київ – Івано-Франківськ. У трьох вагонах повибивало вікна. За оперативними даними, постраждалих немає.

Читайте також: «Такого спротиву світ ще не бачив». Режисер із Києва про єдність і боротьбу за свою землю

Ще за кілька годин стало відомо про обстріл околиць Вишгорода, що під Києвом, в результаті якого пошкоджено багатоповерхівку. За попередніми даними, ніхто не постраждав.

За словами міського голови Києва Віталія Кличка, за місяць війни Росії проти України загинули 75 мирних мешканців столиці, з них 4 дитини. Поранено 307 цивільних та 16 дітей. Стосовно інфраструктури, то у Києві пошкодили 87 житлових будинків, 10 приватних садиб, 12 шкіл та 6 дитячих садочків. 

Додаамо, що ніч у місті пройшла спокійно, лише одного разу оголошували повітряну тривогу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!