Київ

Очільник Департаменту благоустрою Києва Тимур Ткаченко залишає посаду

1718 0
Ткаченко завершить свою роботу вже наприкінці тижня.
Тимур Ткаченко / Facebook

Тимур Ткаченко / Facebook

Директор Департаменту міського благоустрою КМДА Тимур Ткаченко заявив, що триває його останній робочий тиждень на посаді керівника департаменту. На особистій сторінці у Facebook, він подякував колективу департаменту та «кожному, хто весь цей час був поряд, допомагав та підтримував».
 
«Не прощаємось, адже попереду нові виклики та головне завдання – працювати заради нашої спільної перемоги», – зауважив Тимур Ткаченко.
 
Нагадаємо, Тимур Ткаченко у Департаменті міського благоустрою КМДА працює із січня 2020 року – спочатку на посаді першого заступника директора Департаменту-начальника управління з контролю за благоустроєм; з 1 січня 2021 року є в.о. директора Департаменту міського благоустрою КМДА (директор Департаменту Андрій Фіщук з 16 січня 2019 року і дотепер перебуває у відпустці з догляду за дитиною).
 
За час на посаді, Ткаченко запам'ятався боротьбою із незаконно встановленими торговельними спорудами та МАФами біля станцій метро. Додамо, за останній місяць у Києві демонтували більше сотні таких споруд.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!