Одна з дипмісій у Києві постраждала під час ракетних обстрілів

815 0
На даний момент повідомлень про постраждалих серед учасників місії немає.
Фото: УП

Фото: УП

В результаті російських ударів по Києву у понеділок вранці постраждала будівля Консультативної місії Європейського Союзу (КМЄС). Про це повідомили у місії, передає Європейська правда.

«Після російських ракетних і безпілотних обстрілів центру Києва сьогодні вранці головний штаб Консультативної місії Європейського Союзу зазнав певних ушкоджень», − пояснили там.

На даний момент повідомлень про постраждалих серед учасників місії немає.

Читайте також: Українців закликають з 18.00 до 23.00 економити електроенергію

У КМЄС не стали деталізувати завдані будівлі пошкодження, посилаючись на безпекові міркування.

Місія розташована на Володимирському узвозі неподалік пішохідного скляного мосту, біля якого вранці впала російська ракета. 

Нагадаємо, вранці 10 жовтня під час масштабної повітряної тривоги у центрі столиці пролунали щонайменше 2 вибухи. Інформацію підтвердив мер Києва Віталій Кличко зазначивши, що вибухи пролунали у Шевченківському та Солом'янському районах. За його словами, є кілька влучань в об‘єкти критичної інфраструктури міста. 

Пізніше Кличко повідомив, що у Києві від ранкових ракетних ударів загинули 5 людей, 51 людина постраждала.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!