Одну зі львівських вулиць перекрили для руху транспорту. Схема об'їзду

986 0
Громадський транспорт цією вулицею не курсує.
ілюстративне фото: lvivexpres.com

ілюстративне фото: lvivexpres.com

Сьогодні, 15 січня, вулицю Караїмську перекрили для руху транспорту, адже там почали ремонтувати аварійний побутовий колектор стічних вод. Роботи планують завершити за два місяці. Про це повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Водіїв приватного транспорту просять оминати цей відрізок дороги. Громадський транспорту цією вулицею не курсує.

Роботи виконує приватна фірма «Галицький двір».

Читайте також: Львів – у заторах. На яких вулицях ускладнено рух

Нагадаємо, що 14 січня зранку на проспекті Свободи водій позашляховика в’їхав у зупинку громадського транспорту. Ніхто з перехожих внаслідок ДТП не постраждав.

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!