Один із автобусів курсуватиме і в неділю до села біля Львова

10251 0
До цього автобус приїздив у село лише у робочі дні та в суботу.
Умовне фото / Твоє місто

Умовне фото / Твоє місто

У с. Малі Грибовичі запустили недільний рейс маршруту № 62. До цього автобус приїздив у село лише у робочі дні та в суботу, повідомили у департаменті міської агломерації ЛМР.

«У Малих Грибовичах проживає понад 400 мешканців. З них більшість працює або навчається у Львові, їздить у місто у власних справах, до лікарні чи просто відпочити. Кількість людей під час недільного рейсу лише підтвердила його актуальність. А з настанням тепла потреба в недільному рейсі лише зростатиме», –  повідомив керівник офісу Львівської громади у с. Великі Грибовичі Ігор Питель.

Читайте також: Кілька автобусних маршрутів восени змінили у Львові рух. Перелік  

Зазначимо, на маршруті №62 працюють автобус марки «Еталон». Обслуговує маршрут приватний перевізник «Успіх-БМ». На маршруті є можливість безготівкової оплати.

Детальніше про те, які зміни в громадському транспорті заплановані на 2024 рік, чому зросла вартість проїзду, як можна проаналізувати свої поїздки і куди звертатися зі скаргами, читайте в інтерв’ю із директором департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради Олегом Забарилою.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!