Окупанти розвернули «Гради» у бік РФ та готуються до провокацій

2477 0
Російські війська можуть обстріляти свою територію і звинуватити Україну.
Фото: kontrakty.ua

Фото: kontrakty.ua

Росіяни можуть вдатися до провокацій і направили свої ракети на території України в бік Росії. Про це у своєму Twitter написав міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

«Тривожні повідомлення: росіяни могли направити реактивні системи залпового вогню у прикордонному російському селищі на свою територію. Знаючи варварський характер дій Росії, ми побоюємося, що може бути підготовленою операцію під чужим прапором, щоб звинуватити Україну», – каже Дмитро Кулеба.

Читайте також: За тиждень в Україні ворог втратив 9 тисяч військових

Як повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, «Гради» розгорнули у бік РФ у російському селі Поповка, яке межує з Краснопільським районом Сумської області.

У СБУ припускають, що окупанти готуються влаштувати провокацію та обстріл своєї території з метою звинувачення України в атаці цивільного населення РФ.

Нагадаємо, що в Україні триває восьма доба героїчного протистояння народу російському воєнному вторгненню. Окупаційні війська, не досягнувши успіху майже на всіх напрямках, на яких просувалися вперед, знову вдалися до тактики нічних обстрілів житлових кварталів великих міст. Детальніше про ситуацію в різних напрямках читайте за посиланням.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!