У Броди прибув окупаційний десант. Спрацювала українська авіація

22839 0
Окупанти тікають в ліс. Українські війська дали відсіч.
Фото: Патріот Донбасу

Фото: Патріот Донбасу

У Бродах, що на Львівщині, прибули 3 гелікоптери окупаційного десанту. Про це повідомили народні депутати Ростислав Тістик і Софія Федина.

Цю інформацію підтвердив міський голова Львова Андрій Садовий.

«В районі Бродів о 9 ранку на 3 вертольотах висадився російський десант. Близько 60 людей. Наші війська дали відсіч. Зараз вони відступають в сторону лісу в район Лев’ятина. Збройні сили дають гідну відсіч окупанту! Тримаємо ситуацію на контролі», – повідомив міський голова.

Водночас в управлінні СБУ у Львівській області запевняють, що працювала українська авіація.

«Наразі розповсюджують інформацію про висадку десанту РФ в районі населеного пункту Броди – це не відповідає дійсності! Просимо мешканців зберігати спокій! Повідомляємо – працювала УКРАЇНСЬКА авіація», – йдеться у повідомленні СБУ.

connect_to_our_telegram_image

Як зазначив під час сьогоднішнього брифінгу голова Львівської ОДА Максим Козицький, інформація про вторгнення російських військ у Бродах не відповідає дійсності.

«По території Львівської області були інформації щодо вторгнення ворожих груп та висадки десанту. По Бродах інформація не підтверджена, жодної висадки десанту не було, жодної ворожої висадки у Бродах не було. Аеропорт під контролем Найгвардії», – каже Максим Козицький.

За його словами, вертоліт, який піднімався, є наш.

Також була інформація по військовій частині у Стрию. На даний час це все перевіряється.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!