Окупанти вторглись у Славутич та відкрили там вогонь

1580 0
Наразі російські військові відступили на околиці міста.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

26 березня російські окупанти вторглись у місто Славутич в Київській області. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк. 

«Російські окупанти вторглися в місто Славутич та захопили міську лікарню. Мер міста Юрій Фомічев викрадений загарбниками. Міська рада у повному складі продовжує свою роботу», – повідомив він.

Читайте також: У Києві очікують активізації диверсантів

Крим того, голова військової адміністрації повідомив, що окупанти кидають світлошумові гранати у жителів міста, які вийшли на проукраїнський мітинг на головній площі. Однак люди не розійшлись, їх кількість лише збільшилась. 

Пізніше Павлюк повідомив, що раніше викрадений російськими загарбниками мер міста наразі звільнений та знаходиться з людьми на головній площі. 

«Загарбники покинули центр Славутича та стоять на околицях. Славутич – це Україна», – підсумував Павлюк.

Як відомо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабний наступ на Україну. Один з напрямків, де ведуться активні бойові дії, це Київська область. 

Фото: КМДА

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!