Омеляну Синенькому присвоїли звання заслуженого лікаря України

5215 0
Високу державну нагороду лікарю присвоїли учора, 24 серпня, з нагоди 30-тої річниці Незалежності України.
Фото: Богдан Ємець

Фото: Богдан Ємець

Омеляну Синенькому, який є завідувачем відділення Львівської обласної клінічної лікарні, присвоїли звання «Заслужений лікар України». Високу нагороду йому вручили учора, 24 серпня, з нагоди 30-тої річниці Незалежності України. Відповідний указ уже є на офіційному президентському сайті.

Як йдеться у повідомленні, державну нагороду Омелян Синенький отримав за значний особистий внесок, вагомі трудові досягнення та багаторічну сумлінну працю.

Читайте також: Хвороба-детектив. Як діагностувати ревматизм та навчитися з ним жити

Також до 30-річчя Незалежності України, президент Володимир Зеленський вручив орден княгині Ольги ІІ ступеня професорці та доктору медичних наук Наталії Виноград, а також відомій диригентці із Бродів Оксані Линів.

Нагадаємо, що завідувач ревматологічним відділенням Львівської обласної клінічної лікарні розповів Омелян Синенький розповідав Tvoemisto.tv про найпоширеніші ревматологічні захворювання, як вони впливають на увесь організм, скільки коштує лікування, а також про батьківську любов до пацієнтів. Детальніше про це можна дізнатися в матеріалі за посиланням.

Згодом він очолив відділення на 30 ліжок, яке переформатували для госпіталізації хворих із коронавірусом. У серпні 2020 року тут прийняли першого пацієнта з ковідною пневмонією. Як усе було, читайте у розмові з лікарем.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!