IQholding разом із Програмою розвитку ООН реалізували 4 навчальні проєкти про підприємництво на сході України

1854 0
Навчання цього року пройшли майже півтори тисячі людей. Загалом за три місяці відбулося 57 тренінгів.
Фото: Навчальна програма з розвитку навичок підприємництва

Фото: Навчальна програма з розвитку навичок підприємництва

IQholding разом із Програмою ООН з відновлення та розбудови миру реалізували чотири спільні навчальні проєкти про підприємництво. Із серпня по жовтень півтори тисячі людей – внутрішньо переміщені особи та місцеве населення Луганської, Донецької та Запорізької областей – пройшли різнопланові навчання у сфері започаткування та розвитку власного бізнесу.

Зокрема, на тренінгу «Практичні аспекти підприємницької діяльності» можна було підвищити свій рівень знань у сфері управління та обліку, фінансів, бухгалтерського обліку, із проєктування та оптимізації бізнес-процесів як практичних аспектів підприємницької діяльності.

Під час навчальної програми про стратегічний розвиток бізнесу учасники опрацьовували теми стратегічного розвитку власного бізнесу, а також те, як долати внутрішні та зовнішні бар'єри зростання.

А під час тренінгу із формування бізнес-ідей, стартапів та розробки бізнес-планів учасники довідались, як розпочати бізнес в Україні, які є перспективні сфери ділової активності в цільових регіонах і які переваги є у самозайнятості чи підприємництві.

Водночас на тренінгу про маркетинг/продажі, брендинг та ЗМІ/ділове спілкування йшлося про стратегічне планування, принципи маркетингу, управління продажами та створення свого бренду.

Команда «IQholding» та Програма розвитку ООН реалізовують спільні проєкти в Україні із 2015-го року.

З детальною інформацією про навчання та подальші події можна ознайомитися на сторінці Навчальної програми з розвитку навичок підприємництва у мережі Facebook.

Довідка:

В рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру з 2015 року на сході України надаються малі бізнес-гранти на створення, відновлення та розвиток ММСП. Метою програми є економічне відновлення регіонів, що постраждали від конфлікту, підтримка підприємництва, сприяння працевлаштуванню та підвищення спроможності ВПО і місцевого населення до самостійної генерації доходів.

Загалом, за час існування програми, гранти було надано на реалізацію 649 бізнес-проектів, завдяки яким створено більше двох тисяч робочих місць. 7,5 тисяч людей пройшли тренінги з навичок підприємництва, підвищення кваліфікації та розвитку бізнесу. В цілому ж, в рамках різних активностей Програми ООН із відновлення та розбудови миру було створено майже 3,5 тис робочих місць в 8 регіонах України.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.

Партнерська публікація

Фото: Фейсбук сторінка Навчальна програма

з розвитку навичок підприємництва


 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!