Орест Чемерис більше не очолюватиме департамент охорони здоров’я Львівської ОДА

4480 0
Він очолював Департамент охорони здоров’я Львівської ОДА три роки.
Орест Чемерис

Орест Чемерис

Відсьогоді, 4 липня, департамент охорони здоров’я Львівської ОВА більше не очолюватиме Орест Чемерис. На посаду директора його призначили у 2020 році. 

«Ви особистість, з якою приємно було працювати, спілкуватись та знаходити компроміси. Ви людина, перед якою медицина області завжди буде у боргу. То ж яку б посаду Ви далі не займали, Ви все одно залишитесь Лідером медицини Львівщини, нашим керівником, наставником та Людиною з великої літери!»,повідомили у Департаменті охорони здоров'я Львівської ОДА.

Як стало відомо Tvoemisto.tv з власних джерел, в.о. керівника департаменту з понеділка, 10 липня, стане заступниця Ореста Чемериса Наталія Літвінська.

«Ця новина застала мене вчора, в перший день відпустки. Для мене це стало шоком», – повідомила у коментарі Tvoemisto.tv  Наталія Літвінська.

Для довідки

Орест Чемерис народився 5 червня 1983 року у місті Львові в сім’ї службовців. Закінчив середню школу № 93 м. Львова з поглибленим вивченням англійської мови. Після завершення навчання на медичному факультеті Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького працював лікарем-хірургом Комунальної 8-ї міської клінічної лікарні м. Львова. З 2013 року почав займати викладацькою діяльністю. З 17 квітня 2020 року став директором департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!