Ощадбанк дозволив знімати готівку з карток у касах магазинів

4336 0
Наразі ця послуга доступна в мережах АЗК WOG, «Аптека низьких цін» та продуктових супермаркетів VARUS.
Фото: politeka.net

Фото: politeka.net

Державний «Ощадбанк», слідом за «ПриватБанком», дозволив знімати готівку на касах торгових закладів. Про це повідомили у пресслужбі банку.

Знімати готівку можна з банківських карток Mastercard та Visa будь-якого українського банку на касах торгових закладів під час покупок.

Наразі ця послуга доступна в мережах АЗК WOG, «Аптека низьких цін» та продуктових супермаркетів VARUS. До кінця 2020 року банк планує масштабувати сервіс на інші великі мережі та дрібних торговців.

«Про бажання отримати готівку під час оплати товарів на касі платіжною карткою потрібно повідомити касира та назвати необхідну суму у гривні. Під час однієї оплати можна зняти не більше 500 грн.  Обов'язковою умовою надання послуги є введення PIN-коду на POS-терміналі», – повідомили у пресслужбі банку.

Додамо, що аналогічну послугу раніше запровадив державний «Приватбанк». 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!