На касах мережі «ОККО» тепер можна зняти готівку з картки

4196 0
Послуга відкриває нові можливості для власників карток і привносить банківські функції прямо на каси.
Фото: ОККО

Фото: ОККО

Із 1 серпня у мережі заправок «ОККО» можна буде зняти готівку з картки Mastercard. Про це повідомили в пресслужбі «ОККО».

«"Готівка на касі" – чергова новація, міні-банкомат на кожному АЗК, що доступний у режимі 24/7. Зважаючи на широке покриття нашої мережі – це зручно, а, головне, безпечно», – каже маркетинг-директор мережі «ОККО» Василь Дмитрів.

Для того, щоб отримати готівку на касі, клієнту необхідно зробити покупку на будь-яку суму та оплатити товар банківською карткою, попередньо повідомивши касира про бажання зняти готівку. За одну транзакцію на АЗК «ОККО» можна отримати не більше 500 грн готівки, але скористатися такою послугою можна декілька разів. Після операції оператор мережі видає клієнту два чеки, де вказані деталі придбання товару і видачі готівки.

Таким чином, послуга відкриває нові можливості для власників карток і привносить банківські функції прямо на каси. 

Додамо, що зняти готівку з картки ПриватБанку з 1 серпня також можна буде на касі супермаркетів «Сільпо». Сервіс «Готівка на касі» запустили на початку червня.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!