Особливе Різдво у Львові: містян кличуть на святкову вечерю просто неба

2615 0
Передріздвяна вечеря із 12 стравами, дідухом, сіном, вертепом та колядками – така інтерактивна вистава відбудеться в рамках Різдвяного ярмарку на площі Ринок. 6 січня о 17:30 год. львів’яни та гості міста зможуть дізнатись більше про давні українські традиції та особливості святкування Різдва. Про це інформує пре-служба ЛМР.
Фото: lviv.travel

Фото: lviv.travel

Під час вечері просто неба відвідувачам ярмарку розповідатимуть про значення кожної страви на передріздвяному столі, можна буде почастуватись кутею та узваром та долучитись до інтерактивної зони, одягнувши автентичний одяг. Також майстри проводитимуть майстер-класи із виготовлення різдвяних оберегів з сіна та соломи, а співатиме колядки разом із гостями свята етно-гурт «Кораллі».

Читайте також: «Різдво єднає у Львові»: програма, локації, особливості

Нагадаємо, у час зимових свят кожен чекає хоч на маленьке, та все ж Різдвяне Диво. Інколи влаштувати його для наших ближніх зовсім нескладно. Tvoemisto.tv підготувало кілька ініціатив, долучившись до яких, ви зможете створити святковий настій і допомогти тим, хто цього потребує найбільше


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!