Київ

Остапу Ступці повідомили про підозру через скоєне ДТП, – поліція Києва

1184 0
Подія сталася у вівторок, 4 квітня, у Голосіївському районі Києва.
Фото: Київська міська прокуратура / Facebook

Фото: Київська міська прокуратура / Facebook

Поліцейські Києва повідомили про підозру винуватцю ДТП у Голосіївському районі. Як повідомили у пресслужбі Київської міської прокуратури, мова про підозру за фактом дорожньо-транспортної пригоди, вчиненої у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.
 
За процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про підозру водію за фактом дорожньо-транспортної пригоди, вчиненої у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 286-1 КК України).
 
Згідно з даними слідства, водій автомобіля Range Rover, рухаючись по вул. І.Федорова у напрямку перехрестя з вул. К. Малевича, виїхав на зустрічну смугу та скоїв наїзд на припаркований на вулиці Mitsubishi. Внаслідок ДТП чоловік, який перебував у легковику, отримав травми та був госпіталізований.
 
 
Водія Range Rover, 1967 року народження, затримали на місці події. Прилад «Драгер» показав 1,62 проміле алкоголю в його крові.
 
 

 
Автомобіль, яким керував підозрюваний вилучено. Вирішується питання про арешт транспортного засобу. Наразі порушнику повідомлено про підозру та вручено клопотання про обрання запобіжного заходу.
 
Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!