Папа Римський розглядає можливість візиту в Україну

3002 0
Запрошення відвідати Україну «на столі» у Папи Римського.
Фото: Цензор.нет

Фото: Цензор.нет

Папа Римський Франциск заявив, що розглядає можливість візиту до столиці України попри війну Росії. Про це повідомляє Європейська правда.

Читайте також: Президент Зеленський запросив Папу Франциска з візитом до України

На запитання репортера під час польоту на Мальту, чи розглядає він запрошення, зроблене українською політичною та релігійною владою, Франциск відповів: «Так, воно на столі».

Жодних подробиць ані Папа Франциск, ані його оточення не розголошують.

Нещодавно мер Києва Віталій Кличко надіслав листа Папі Франциску, в якому закликав його відвідати столицю, заявивши, що його присутність буде «ключовою для порятунку життів та прокладання шляху до миру». Президент Володимир Зеленський також запросив Папу Римського відвідати Україну та подякував Понтифіку за його чітку та рішучу позицію щодо війни.

Папа Франциск неодноразово закликав припинити вбивство невинних в Україні, зосередитися на переговорах і гарантувати дієві та безпечні гуманітарні коридори.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!