Париж виділив додаткові кошти на відновлення та розвиток Києва

945 0
Метрополія виділила кошти на розбудову Києва у різних галузях.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Київ продовжує співпрацю з паризькими партнерами у різних галузях задля відновлення та розвитку української столиці. Про це повідомила заступниця голови Київської міськради Марина Хонда під час візиту київської делегації у Париж, передає пресслужба КМДА.

«Під час візиту ми провели низку зустрічей із першими особами мерії Парижа та очільниками Метрополії Великого Парижа. Приємно констатувати, що Метрополія виділила додаткові кошти на розбудову Києва», – зазначила Марина Хонда та додала, що парижанам треба багато чого розказати про історичний спадок України, нашу тисячолітню історію та спільне з ними прагнення до свободи.
 
 
З цією метою, у травні у Парижі пройде фотовиставка «Київ — незламне серце Європи», аби донести світу правду про російську агресію та сміливість українського народу.
 

Крім того, під час зустрічей визначили кроки щодо співпраці Міжнародної асоціації мерів франкомовних міст (AIMF) із Києвом та Асоціацією міст України. Київ отримав рекомендації щодо успішного функціонування Метрополії, що є важливим для розбудови Київської Агломерації.

Нагадаємо, Київська міська військова адміністрація вирішила скоротити комендантську годину.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!