У Львові поліція зібрала кошти для дітей, які потрапили в аварію

1781 1
Патрульна поліція Львова зібрала кошти на лікування двох братів 8-ми і 9-ти років, котрі увечері 1 лютого потрапили у ДТП на пішохідному переході. Про це патрульні повідомили на сторінці у facebook Патрульної поліції Львова.
фото: www.volynnews.com, facebook (Варта1), соцмережі

фото: www.volynnews.com, facebook (Варта1), соцмережі

Патрульна поліція Львова надала матеріальну допомогу сім'ям хлопців, котрі потрапили в аварію увечері 1 лютого на перехресті вулиць Пасічна та Пимоненка. 

«Патрульні не змогли лишитися осторонь біди родини у якої, після страшної ДТП першого лютого, потрапили до лікарні двоє діток. Тоді на нерегульованому пішохідному переході на вулиці Пасічній, їх збив автомобіль Daewoo Sens. Патрульні поліцейські зібрали допомогу і командир роти, який тримав на руках старшого брата до приїзду швидкої допомоги, заніс гроші у лікарню і передав матері. Ми бажаємо швидкого одужання дітям і сили батькам!», - йдеться в повідомленні..

Нагадаємо, що 1 лютого водій легкової автівки на пішохідному переході на перехресті вулиць Пасічної та Пимоненка збив двох дітей. Дев'ятирічний та восьмирічний хлопці ще досі перебувають у лікарні, останній – у тяжкому стані.

Водій, який збив дітей, з місця аварії не втікав. Зафіксовано, що автомобіль був на місці події, а сам водій був тверезий. Зараз триває слідство. Поліція просить усіх, хто був свідком інциденту або має відео з реєстратора, надати будь-яку інформацію та допомогти встановити подробиці ДТП.

Також на місці аварії впродовж 1 – 1,5 місяця планують встановити світлофорний об’єкт та планують влаштувати освітлення пішохідного переходу.

Опублікувала Мар’яна Федина

7 Лютого, 2016 15:38
Ігор Безперечний респект починанню поліції, але значно більшу суму можна одержати від продажу помешкання або авта винуватця наїзду.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!