Патрульні розповіли, як об'їхати підтоплені мости на Львівщині

1251 0
Рятувальники та дорожні служби працюють над ліквідацією наслідків негоди.
ФОТО: ДСНС

ФОТО: ДСНС

Через негоду на Львівщині залишаються підтопленими домогосподарства та дороги, пошкоджені мости в Дрогобицькому та Стрийському районах. Рятувальники та дорожні служби працюють над ліквідацією наслідків негоди.

Як повідомили у Патрульній поліції Львівщини, через підтоплення двох мостів: на ділянці Східниця – Новий Кропивник (об‘їзд здійснюється через села Опака, Залокоть, Бистриця Гірська, Старий Кропивник); Східниця – Урич (об‘їзд здійснюється через вулицю Котляревського села Східниця).

«Дощі не припинятимуться впродовж наступної доби. Автомобілісти пам'ятайте про безпечну швидкість та дистанцію. Переконайтеся, що склоочисники справні. Увімкніть ближнє світло фар, аби бути помітними на дорозі. Пішоходи, через ускладнену видимість та збільшення гальмівного шляху, наголошуємо на необхідності позначити себе світлоповертаючими елементами і в жодному разі не виходити на проїзну частину не переконавшись у безпеці», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 10 червня, сильні дощі у селищі Східниця спричинили підняття рівня води у річці Східничанка. Через потужні зливи та стікання гірських річок постраждали два райони області – Дрогобицький і Стрийський. Наразі перекрито дорогу до 16 населених пунктів, однак можливий об’їзд. Детальніше про наслідки негоди, читайте тут. 

Додамо, що люди, майно яких постраждало, цілодобово можуть звернутися по консультацію на Гарячу лінію області за номером 112.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!