Патрульні затримали у Львові порушника комендантської години, що перебував у розшуку

2091 0
До правоохоронців звернулися працівники тероборони і повідомили про групу підозрілих на вул. Під Дубом, які порушували комендантську годину.
Ілюстративне фото: konkurent.in.ua

Ілюстративне фото: konkurent.in.ua

Патрульні Львівської області спільно з представниками тероборони виявили порушника комендантської години, який перебуває в розшуку. Сьогодні вночі до правоохоронців звернулися працівники територіальної оборони і повідомили про групу підозрілих осіб на вулиці Під Дубом, які порушували комендантську годину.

Як встановили охоронці порядку під час перевірки цих людей за допомогою інформаційної бази, їх притягували до відповідальності за кримінальні правопорушення. Також поліцейські з‘ясували, що 17-річний мешканець Донецька, перебуває у розшуку Краматорським районним управлінням поліції. Причина розшуку – ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) ККУ.

Читайте також: В Україні продовжили воєнний стан до 23 серпня

Патрульні супроводили хлопця у відділок поліції для того, аби встановити всі обставин події.

Нагадаємо, що напередодні львівські патрульні зупинили автомобіль Chevrolet Aveo, водій якого пересувався містом в комендантську годину. Відповідних перепусток для цього водій та пасажир не мали, тому пропонували правоохоронцям хабар.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!