В Україні продовжили воєнний стан до 23 серпня. Оновлено

2280 0
Воєнний стан продовжили ще на 90 днів.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Сьогодні, 22 травня, Верховна Рада України продовжила дію воєнного стану в державі на 90 діб до 23 серпня 2022 року. "За" проголосували 320 нардепів. Також продовжили загальну мобілізацію. Про це повідомили на сайті Верховної Ради України.

Нагадаємо, 18 травня у ВР зареєстрували президенський проєкт закону №7389 про затвердження указу президента «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні». Президент Володимир Зеленський запропонував продовжити термін воєнного стану в Україні. В іншому проєкті закону № 7390 президент пропонував продовжити строк загальної мобілізації із 25 травня на ще 90 днів. 

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський запровадив воєнний стан 24 лютого, у зв’язку з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну. 

 

 




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!