Пенсіонери отримуватимуть гроші за субсидію разом із пенсіями

2884 1
Повноцінно монетизація субсидій має запрацювати з жовтня.
ілюстративне фото: УНІАН

ілюстративне фото: УНІАН

Із 1 березня пенсіонерам видаватимуть гроші за субсидію разом із виплатою пенсій. Про це в ефірі одного з телеканалів повідомив міністр соціальної політики Андрій Рева, пише Hromadske.ua.

Читайте також: Як змінились правила нарахування субсидій. Роз'яснення

За його словами, нині 75% всіх отримувачів субсидії — це пенсіонери, тому для їхньої зручності виплату і пенсій, і субсидій вирішили синхронізувати.

«Субсидія у результаті всіх цих змін стає соціальною виплатою. Її сплачуватимуть місяць у місяць, день у день. Таким чином, із 1 березня період виплати синхронізується з періодом виплати пенсій, і, відповідно, люди будуть отримувати ці кошти одночасно», — сказав міністр.

Читайте також: Як перевірити наявність субсидії за певною адресою

Нагадаємо, торік у грудні уряд схвалив монетизацію субсидій, за якою із жовтня кожен, хто має субсидію на комунальні послуги, отримуватиме за результатами опалювального сезону готівкою.

Пізніше очільник Мінсоцполітики Андрій Рева повідомив, що з березня українці, які вже мають субсидію, отримуватимуть її готівкою.



Читайте також:
25 Січня, 2019 09:12
666 ... ніхто не читав-не бачив рішення уряду з цього питання ... але ... хто тільки не вішає локшину на вуха пересічним ?! ... а щоб ви з'їли...! ... Слава уркаїні ! ..
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!