Будівництво школи та капітальний ремонт вулиці. Які найбільші тендери оголосили на Львівщині за тиждень

1764 0
Цього тижня вартість найбільшого тендеру становить понад 80 мільйонів гривень.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Минулого тижня (20 – 26 листопада) на Львівщині оголосили понад 65 тендерів. Йдеться про оголошення на електронній системі публічних закупівель Prozorro. 

Tvoemisto.tv підготувало підбірку найбільших тендерів, які оголосили на тижні:

  • «Будівництво загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на 360 учнівських місць в с. Нижня Яблунька Самбірського району Львівської області» Коригування», – управління капітального будівництва Львівської ОВА, вартість проєкту – 81 млн 491 тис. грн. 

  • «Капітальний ремонт вул. Львівської (від вул. Миру до вул. Мазепи) в с. Зимна вода», – Зимноводівська сільська рада, вартість проєкту – 48 млн 209 тис. грн. 

  • «Томограф комп'ютерний», – КНП «Бродівська ЦМЛ», вартість проєкту – 17,5 млн грн. 

  • «Риштак СП26.25.А.00.000, риштак СП26.29.А1.00.000», – ДП Львіввугілля, вартість проєкту – 8 млн 653 тис. грн. 

  • «Облаштування системи водопостачання та водовідведення на території інформаційно-освітнього центру РЛП «Знесіння» на вул. О. Довбуша, 24, (Капітальний ремонт)», – регіональний ландшафтний парк «Знесіння», вартість проєкту – 8 млн 569 тис. грн. 

Читайте також: На закупівлях «Львівводоканалу» зафіксували можливе зловживання. Націнка перевищує 400-500%

Нагадаємо, що минулого тижня (13 листопада – 19 листопада) на Львівщині найбільший тендер вартував понад 511 млн гривень. Ознайомитися з оголошеними тендерами ви можете за посиланням.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!