На правах реклами

Перемога над собою та лінню. Як переможці EVA women Challenge підкорили Львів

2193 0
Подолати дистанцію у 4,2 та 10 кілометрів під час львівського півмарафону приїхали 19 учасників, які виграли стартові пакети від Мережі EVA.

У Львові 9 червня провели четвертий міжнародний львівський півмарафон Lviv Half Marathon. Цьогоріч до забігу долучились кілька тисяч спортсменів із усієї України та з-за кордону.

Подолати дистанцію у 4,2 та 10 кілометрів до Львова приїхало і 17 жінок та двоє чоловіків, які виграли стартові пакети від Мережі EVA завдяки ЕVA women challenge. Більшість з них — кияни, проте були учасники і з Вінниці, Луцька та Львова. 9 з них підкорили дистанцію у 4,2 кілометри, а ще 10 — 10 кілометрів.

Львів’янка Олена Цип’ящук брала участь у забігу вперше. Каже, що це зробила насамперед для власної самореалізації, а Лінія магазинів EVA стала чудовим поштовхом для цього.

«Я захотіла довести насамперед собі, що можу бути спортивною і здоровою жінкою, та і загалом можу набагато більше. Зайшовши на сайт EVA, побачила гарну соціальну ініціативу, зареєструвалася, почала дотримувати усіх правил та рекомендацій спеціалістів і дуже швидко зрозуміла, що мені подобаються ці зміни в собі. Додатково отримала можливість взяти участь у напівмарафоні. Дистанцію у 4,2 кілометри подолала за 28 хвилин, прибігла 160-тою з 428 учасників. Як на мене, це дуже хороший результат», — каже Олена.

Читайте також: Мама може все. Серед українок обрали найкращих мам року

Яна Кузьменко з Києва приїхала до Львова підкорити 10-кілометрову дистанцію. У забігах раніше вже брала участь, проте до Львова приїхала вперше. До напівмарафону готувалася впродовж чотирьох тижнів.

«Для мене участь у марафонах — це перемога над собою та своєю лінню. Восени минулого року отримала травму коліна і думала, що вже ніколи не зможу нормально бігати. Але виграш стартового номера від компанії EVA повернув мені сили», — розповідає Яна.

ЕVA women challenge — соціальний проєкт Мережі EVA, що допомагає сформувати звички здорового способу життя та показує, як самостійно почати займатися спортом. За словами керівниці проєкту Ірини Дудки, долучитись до нього та взяти участь у розіграші стартових пакетів на наступні марафони може кожен охочий безкоштовно. Для цього варто зайти на сайт за посиланням, зареєструватися, створити особистий кабінет та почати тренування. Експерти запропонують програму змін з чітким планом завдань на 4 тижні у напрямках спорт, здоров’я, правильне харчування, психологія, стиль.

«З нами уже тренуються більше 4 тисяч учасників. Щодня вони виконують завдання, які наближають до бажаних змін, а також заповняють щоденник, в якому важливо ділитися своїми враженнями. Пізніше наші експерти обирають найактивніших учасників, які отримують подарунки, зокрема стартові пакети на участь у марафоні», — каже Ірина Дудка.

Вона додає, що невдовзі будуть розігрувати пакети учасників для наступного напівмарафону, що відбудеться у вересні в Одесі. Тож Лінія магазинів EVA радить львів’янам долучатися до проекту та ставати більш здоровими і спортивними.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!