На правах реклами

Переваги офіційного сервісного обслуговування: у Львові провели Subaru Sevice Day. Відео

2307 0
Нещодавно компанія «Ніко Захід Плеяда» провела унікальне свято для власників автомобілів - Subaru Sevice Day. Усі гості мали змоги оглянути новинки салону, взяти участь в екскурсії на офіційну СТО, дізнатись переваги саме офіційного сервісного обслуговування, а також виграти різноманітні подарунки.

Екскурсію проводив Тарас Сировенко, майстр станції технічного обслуговування Subaru. Він розповів відвідувачам, чому важливо обслуговутись саме на офіційних СТО:

1. Офіційна гарантія на автомобілі згідно із законодавством України, гарантія на виконані роботи та оригінальні запчастини.

2. Технологія проведення ТО, поточних та гарантійних ремонтів.

3. Заводські нормо-години на заміну або ремонт усіз вузлів та агрегатів, а також нормування всіх робіт ТО і поточних ремонтів.

4. Використання лише оригінальних запасних частин та аксесуарів під час ремонту та ТО.

5. Під час проведення виробником сервісних та гарантійних компаній - безкоштовне їх виконання для клієнтів.

6. Під час ремонту автомобілів використовується лише спеціальне діагностичне обладнання.

7. Участь в Subaru Assistance.

Під час свята на відвідувачів чекали цікаві розіграші, екскурсії, аніматори та миттєві фото. Детальніше - дивіться у сюжеті:

Партнери заходу - компанія MOTUL Україна, магазин Chicco-Україна у місті Львові, страхова компанія UNIQA Україна.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!