Подружжя львів'ян готується у травні підкорити Еверест. Фото

3919 1
Зараз Оксана Літинська та Денис Угрин перебувають у базовому таборі, де тренуються перед сходженням.
фото: Денис Угрин / Facebook

фото: Денис Угрин / Facebook

Подружжя львів’ян, які зараз мешкають у Лондоні, хочуть стати першим українським подружжям, що підкорило найвищу гору світу – Еверест. Оксана Літинська та Денис Угрин ведуть блог «Злізти з Джомолунгми», в якому розповідають про свою підготовку, емоції та здобутий досвід.

У кінці 2012 подружжя поставило собі за мету підкорити усі найвищі вершини континентів. З того часу вони піднялися на п'ять із семи. Минулого тижня Оксана та Денис у складі міжнародної групи прибуло в базовий табір Евересту, що розташований на висоті 5300 метрів. Тут вони тренуються долати перешкоди, що чекають їх на маршруті, та акліматизовуються. Підніматимуться на Еверест з південної сторони, тобто з Непалу.

Оксана Літинська та Денис Угрин готувались до сходження протягом року. Ідеться не лише про фізичну підготовку, а також про психологічну і технічну. Повернутися назад до Лондона вони мають у кінці травня.

Додамо, що міжнародна група альпіністів, у складі якої є Оксана та Денис, записали звернення напередодні другого туру виборів президента в Україні.

Нагадаємо, що минулого року у травні Роман Городечний став першим львів'янином, який підкорив Еверест.

Фото: Злізти з Джомолунгми та Дениса Угрина / Facebook


Читайте також:
20 Квітня, 2019 17:48
Юрій Вам успіхів в підкорення цієї вершини! Та поверненні до Лондона. А за кого голосувати ми в Україні самі розберемося.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!