Перші із 16 тисяч іноземних добровольців приїхали до України

6829 0
Вони їдуть захищати свободу.
Фото з РБК-Україна

Фото з РБК-Україна

Перші із 16 тисяч іноземних добровольців, які готові захищати Україну та підтримувати наших військових, прибули до країни. Про це у своєму зверненні повідомив президент України Володимир Зеленський.

«Україна щоденно отримує зброю від наших партнерів. Від справжніх друзів. Щоденно все більше й більше потужної зброї. Україна вже зустрічає іноземних добровольців, які їдуть у нашу державу. Перші із шістнадцяти тисяч. Вони їдуть захищати свободу. Захищати життя. Для нас. Для всіх. І це буде успішно. Я в цьому впевнений», – каже він.

Читайте також: «НАТО боїться третьої світової війни, яка вже почалася». Українська активістка дорікнула прем’єру Британії

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський звернувся до всіх громадян іноземних держав, які є друзями України. Усі, хто хоче приєднатися до захисту безпеки у Європі та світі, можуть приїхати й стати пліч-о-пліч з українцями проти загарбників XXI століття. Алгоритм для іноземця читайте тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!