Петро Димінський не з’явився на допит

3706 0
Учора бізнесмен відлетів до Швейцарії.
фото: УНІАН

фото: УНІАН

Бізнесмен Петро Димінський не прибув на допит у поліцію в справі про смертельне ДТП у с. Ямельня Яворівського району Львівської області. Про це інформує «Українська правда» з посиланням на члена колегії МВС Антона Геращенка.

«Він не прибув на допит, який був запланований на 10 ранку сьогодні», – говорить Геращенко.

Читайте також: Димінський погодився на судово-медичну експертизу

Також він зазначає, що Димінському було вручено дві повістки. Друга – на допит у п’ятницю. Якщо бізнесмен не з’явиться і тоді, буде рішення слідчого про привід на допит. Антон Геращенко додає, що в цьому випадку слідчий зможе застосувати силу, щоб у межах закону Димінський на допит таки прибув.

Читайте також: З‘явилося відео з місця ДТП, в якому загинула Наталія Тріла

Нагадаємо, 18 серпня на трасі Львів  Краковець сталася смертельна ДТП за участі автомобіля, що належить бізнесменові Петру Димінському. Унаслідок зіткнення загинула 31-річна жінка. Її брат стверджує, що Димінський знаходився за кермом і потім переcів у іншу машину. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

21 серпня бізнесмену було вручено повістку на допит 23 серпня. Слідство встановило, що за кермом авто, яке потрапило в аварію, був не 43-річний охоронець Димінського, як про це повідомлялося раніше. 22 серпня стало відомо, що Петро Димінський відлетів до Швейцарії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!